• mufitonbasi@gmail.com
  • 0530 052 84 88

HABER DETAYI

19 Ağustos 2010 17:45

Özden Şehit Yakınları İle İftar Açtı

ANKARA – Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden ve Belediye Meclisi üyeleri, ilçede bulunan şehit yakınlarını ziyaret ederek birlikte iftar açtı.

İlçeler arasında nüfusu oranla en çok şehit veren ilçe olan Çubuk’ta, Belediye Başkanı Lokman Özden ve Belediye Meclis Üyeleri ile eşlerinin de bulunduğu grup, ilçede bulunan tüm şehit yakınları ve gazilerinin evlerini ziyaret etti. Her bir ailenin bir şehit yakınını ziyaret ettiği gecede, şehit yakını ile iftar edilirken çeşitli yardımlaşmalarda da bulunuldu. Şehitlerden Birol Erol ve Musa Kaplan’ın ailelerini ziyaret eden Başkan Özden, aile fertleri ile birlikte iftar yaparak orucunu açtı.

Aile fertleri ile tek tek ilgilenen Başkan Özden, ziyarette ailelerin istek ve taleplerini de aldı. Birkaç gündür üst üste şehit ve gazi yakınlarına yaptıkları ziyaretin önemine değinen Başkan Özden, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, şehit yakınlarıyla birlikte olmaktan büyük bir onur duyduğunu belirtti.

Bu güne kadar yaptığı bütün ziyaretleri arasında şehit yakınlarına yaptığı ziyaretlerin kendisi için önemli bir değeri olduğunun altını çizen Başkan Özden, ”Bu güne kadar yaptığım tüm ziyaretlerimin arasında şehit yakınları ve gazilerine yaptığım ziyaretler benim için ayrı bir önemi bulunmaktadır. Çocuklarını eşlerini, yakınlarını, en sevdiklerini bu vatan için, bu millet için feda eden insanlar ile birlikte olmak çok güzel bir duygudur. Bu duygu anlatılmaz, yaşanması gerekir. Bunun içinde bu ailelerimizle fırsat buldukça sık sık bir araya geliyoruz. Şehitlik ve gazilik bizim için en büyük mertebedir. Hepsinin ruhu şad olsun” dedi.

Belediye Meclisi üyelerinin de ilçede bulunan diğer şehit aileleri ve gazilerle birlikte iftar ettiği programda, ailelerde memnuniyetlerini dile getirdiler. Kendileri ile yakından ilgilenilmesinde çok memnun olduklarını kaydeden aileler, bu şekilde yapılan ziyaretlerin acılarını bir nebzede olsa hafiflettiğini ve kendilerine sahip çıkıldığını hissettirdiğini belirtti.

HABERE YORUM YAP

HABERE YAPILAN YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.