• mufitonbasi@gmail.com
  • 0530 052 84 88

HABER DETAYI

01 Ocak 2011 15:55

Sizinle Birlikte 2 Yaşındayız

Ankara Çubuk İlçesinde Olup Biten Her şeyi Tarafsız, İlkeli, Etik Bir Şekilde Okurlarına Ulaştırmayı Görev Edinen www.cubukajans.com  – www.cubukaksiyon.com  Haber Sitesi 2 Yaşında…

Ankara Çubuk’ta Çubuk Aksiyon Ajans, Gazete, Haber, Medya, Rehber, Gündem olarak, 03 Ocak 2009  Yılında çıktığımız bu yolda  Çubuk halkına güncel, ekonomik, siyasi, kültürel, spor  haberlerini tarafsız bir şekilde yayınladığımız cubuk aksiyon ajans 2. yılını geride bıraktı.

Koskoca bir yıl tatlı bir heyecan ve koşturmayla geçti. Yıl içinde gösterdiğimiz üstün performans yorgunluklarımızı ve stresimizi unutturdu. Yine gerçekleri en iyi yansıtacağız.

 Çubuk’un kültür, sanat ve yaşamına hayat veren, etkisiyle tüm Çubuk, Ankara, Türkiye hatta Dünyada önemli bir yer edinen www.cubukajans.com ‘un 2. yaşını kutluyoruz…

İki yıl önce başlayan şehir haberciliğine yeni bir soluk getiren www.cubukaksiyon.com  2. yaşına bastı. Kardeş sitemiz www.guncelankara.com ile de sesimizi başkent Ankara da Güncel haberler yapmaya devam edeceğiz.

         Şehrin en hızlı ve kapsamlı haber sitesi olma yanında; kültürel ve sanatsal haberciliğe verdiği önemle öne çıkan www.cubukajans.com , Ankara Güncel haberlerine de önem verdi.

Siz değerli okuyucularımız ile nice yıllara www.cubukaksiyon.com ’u önemsiyor ve tavsiye ediyoruz.

HABERE YORUM YAP

HABERE YAPILAN YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.