• mufitonbasi@gmail.com
  • 0530 052 84 88

HABER DETAYI

26 Ocak 2010 23:29

Slovakya Büyükelçiliğinden Fotoğraf Sergisi

slovakya sergiTürkiye’yi Yabancı Keşfetti’ Fotoğraf Sergisi Büyük Beğeni Topladı.

Slovakya Büyükelçisi Vladimir Jakabcin’in ‘Bağlar ve Diyaloglar 2’ çerçevesinde açılan ’Türkiye’yi Yabancı Keşfetti’ adlı fotoğraf sergisinde ilginç kareler yer alıyor.

Slovakya Ankara Büyükelçiliği`nde görevli Martin Cako ve eşi Monika Cakova`nın eserlerinden oluşan serginin açılış gecesine Slovakya Ankara Büyükelçisi Vladimir Jakabcin, Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden, Eski Başbakanlardan Mesut Yılmaz, Çubuk Belediyesi Meclis Üyesi Sabri Koca, Mustafa Demir, Elçilik çalışanları, Çubuk Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Aysel Neşeli, Çubuklu Ressam Halil Basri Uluğ ve davetliler katıldılar.

Slovakya Büyükelçiliği tarafından ‘Bağlar ve Diyaloglar’ isminde bu yıl ikincisi düzenlenen fotoğraf sergisinde, sadece ülkeyi gezen Martin Cako ve eşi Monika Cakova`nın çektikleri kareler yer alıyor. Sergide yer alan fotoğrafların ortak özelliği daha çok Türkiye`nin tarihi eserleri ve kültürel yapısını yansıtan kareler göze çarpıyor.

Sergiyi gezen Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden, yabancıların gözüyle ülkeleriyle ilgili güzel fotoğrafların çekilmesi kendilerini çok memnun ettiğini söyledi.

HABERE YORUM YAP

HABERE YAPILAN YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.