• mufitonbasi@gmail.com
  • 0530 052 84 88

HABER DETAYI

29 Ekim 2009 07:40

Sorunları Top Yek Ün Halledeceğiz

ak parti toplanti

 

 

          Ak Parti Ankara il teşkilatınca Çubuk’ta ilçenin sorunlarını belirlemek amacıyla muhtarlar, sivil toplum kuruluşları başkanları ve Ak parti Milletvekillerinin de katılımları ile sorunlar ve çözümü için hakkında toplantı düzenlendi.

 

                Ak Parti İl başkanı Murat Alpaslan, Ak parti Ankara Milletvekilleri Salih Kapusuz, Aşkın Asan,  Haluk İpek ve Reha Denemeç’in katıldığı toplantı Çubuk Belediyesi Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezinde gerçekleşti.

Bu bir “Siyasi toplantı değil, hizmet toplantısıdır” diye konuşan Salih Kapusuz: “Çubuk’ta önceliğimiz sırayla su, yol, kanalizasyondur. Sorunları top yek ün halledeceğiz” dedi.

Çubuk kaymakamı Meftun Dallı Belediye başkanı Lokman Özden Çubuk emniyet müdürü Ahmet Ergün Doğdu ve daire müdürlerinin de hazır bulunduğu toplantıda söz alan Çubuk Belediye başkanı Lokman Özden Büyükşehir Belediyesince başlatılan Ankara Çubuk arasındaki yol ve ilçe yapılan doğalgaz çalışmalarının seri bir şekilde sürdürüldüğünü belirtti daha sonra ise Ak parti Çubuk ilçe başkanı Dr Tuncay Acehan ilçenin sorunlarını ve isteklerini yansıtırken domuz gribine karşı tedbir olarak öpüşme yerine el sıkışarak selamlaşmayı tercih eden katılımcılara teşekkür etti.

Çubuk’un en önemli sorunlarının başında bağımsız bir üniversitenin geldiğini belirterek söze başlayan Çubuk kaymakamı Meftun Dallı ise Ak partili milletvekillerinden öğretmen açığına yardımcı olmaları konusunda Çubuk Milli Eğitim müdürü M. Mensur Toprak’tan konuyu dile getirmesini istedi. Çubuk’a bağlı Orman Köylerinin Su ve Kanalizasyon sorunu yaşadığını ifade etti.

Bu bir “Siyasi toplantı değil, hizmet toplantısıdır” diye konuşan Salih Kapusuz: “Çubuk’ta önceliğimiz sırayla su, yol, kanalizasyondur. Sorunları top yek ün halledeceğiz” dedi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Ak Parti Grup Başkan Vekili Ayhan Yılmaz konuşmasında kendisinin de Çubuklu olduğunu belirterek Büyükşehir olarak ellerinden geldiğini yaptıklarını ve “Ankara da ne varsa, Çubukta da o olacak” diye konuştu.

Muhtarların ve daire müdürleri ile katılımcıların sorun ve taleplerini dinleyen Ak Parti Ankara Milletvekilleri kendilerine yansıtılan sorun ve taleplerin en kısa zamanda neticeye bağlanacağı konusunda Çubuk’lulara söz verdiler.

HABERE YORUM YAP

HABERE YAPILAN YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.