• mufitonbasi@gmail.com
  • 0530 052 84 88

HABER DETAYI

03 Ekim 2013 18:54

Susuz Köyünde Acı Haber

cubuk intihar eden polisİstanbul’da tabancasıyla yaşamına son veren Sultangazi İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde görevli 28 yaşındaki polis memuru Kemal Aytaç Topçu’nun cenazesi, memleketi Ankara’nın Çubuk İlçesi’ne bağlı Susuz Köyü’nde toprağa verildi.

Ambulansla Çubuk’a getirilen polis memuru Kemal Aytaç Topcu’nun cenazesi, Halil Şıvgın Devlet Hastanesi morgundan yakınları tarafından alınıp, Susuz Köyü’ne götürüldü.

cubuk intihar eden polis susuz koyu

Genç polisin cenazesi, kılınan cenaze namazının ardından köy mezarlığında gözyaşları arasında toprağa verildi. İstanbul’da, biri uzman çavuş, diğeri kendisi gibi polis 2 arkadaşıyla aynı evde kalan, sözlü olan Topçu’nun, Kurban Bayramı’ndan sonra yapılacak nişanına hazırlandığı öğrenildi.

İntihar eden polisin ağabeyi 34 yaşındaki Musatfa Topçu, “Kardeşim Kemal, Çubuk’tan çocukluk arkadaşı olan uzman çavuş ile ayın evi paylaşıyordu. Hep güler yüzlü ve hayat doluydu, hiçbir sıkıntısı da yoktu. Bizlere ve arkadaşlarına sadece ’Ben Olay Yeri İnceleme polisiydim. Beni buradan aldılar’ diye dert yanıyordu. Gazi Mahallesi’ndeki karakolda 12- 12 çalışıyordu. Bir sigorta şirketinde çalışan kız arakadışya doğum gününde kendi aralarında sözlenmişler. Bize haber verip, Kurban Bayramı’ndan sonra nişan yüzüklerini takmamızı söylemişti. İntihar haberiyle yıkıldık” dedi.

4.5 yıllık polis memuru Topçu’nun intihar etmeden önce sözlendiği kız arkadaşına ’Kendine iyi bak’ yazılı bir not bıraktığı öğrenildi.

HABERE YORUM YAP

HABERE YAPILAN YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.