• mufitonbasi@gmail.com
  • 0530 052 84 88

HABER DETAYI

01 Aralık 2013 14:59

Tamer Çubuk’ta MHP’den Aday

mhp cubuk Belediye Baskan Adayi Hayati TamerMilliyetçi Hareket Partisi Çubuk Belediye Başkan Adayı Hayati Tamer oldu.

Mustafa Aydos, Selahattin Uluağaçlı, Ramazan Çatalkaya, Hayati Tamer ve Adem Kisecik’in aday adayı olduğu MHP’ de Genel Merkez tarafından Hayati TAMER Çubuk Belediye Başkan Adayı olarak açıklandı.

Konu ile ilgili Hayati Tamer’ in ilk değerlendirmesi şöyle: “Hepsi birbirinden değerli, Partimizin adaylığı ve Belediye başkanlığı görevini layıkı ile yerine getirebilecek beş arkadaş bir yola çıktık. Yaklaşık üç-dört aylık güzel bir aday adaylığı süreci yaşadık. Süreç sonunda partimizin teveccühü şahsımızdan yana olmuş ve Milliyetçi Hareket Partisi Çubuk Belediye Başkan adaylığı şahsıma tevdi edilmiştir. Diğer dört arkadaşımızla çıktığımız bu kutlu yolda sonuna kadar beraber yürümeyi diliyorum. Başarının birliktelik ile yakalanacağını çok iyi biliyoruz.

Çubuk’ u, Çubuk’lularla yönetmek için başkanlığa talip olduk. Çubuk’ un heba olan yıllarını telafi etmek, modern ve yaşanabilir bir şehir haline getirmek için yolumuzun uzun, işimizin zor olduğunun bilincindeyiz. Ancak, Çubuk ta yaşayan hemşerilerimizin desteği ile bütün zorlukların üstesinden geleceğimizi de biliyoruz.

30 Mart’a kadar sürecek bu zorlu yarışta diğer siyasi partilerin başkan adaylarına da başarılar diliyorum. Temiz ve güzel bir yarış olması ümidiyle, Yüce Mevla’ nın hakkımızda hayırlı olanı takdir etmesini diliyorum.” dedi.

Hayati Tamer 1955 yılında Çubuk, Taşpınar Mahallesinde dünyaya geldi. İlkokulu Yıldırım Beyazıt, ortaokul ve liseyi Ankara’da tamamladı. Ankara Gazi Eğitim Enstitüsünden mezun oldu. Meslek hayatına 1979 Yılında Çubuk Yıldırım Beyazıt İlkokulunda idareci olarak başladı. 30 yıl Yıldırım Beyazıt İlköğretim okulunda Müdürlük yaptıktan sonra 2010 yılında Çubuk Halk Eğitim Merkezine Müdür olarak atandı. 30 Mart yerel yönetimler seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisinden aday olmak için görevinden istifa etti.

HABERE YORUM YAP

HABERE YAPILAN YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.