• mufitonbasi@gmail.com
  • 0530 052 84 88

HABER DETAYI

09 Mayıs 2011 16:02

TGS Çubuk’u Anneler Gününde Ağaçlandırdı


TGS Çubuk’u Anneler Gününde Ağaçlandırdı
TGS Yer Hizmetleri AŞ, hava alanına yakın bölgede bir hatıra ormanını oluşturdu.
Çubuk Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ile ortaklaşa gerçekleştirilen organizasyon kapsamında Emin Yılmaz Ormanlık alanında bulunan boş araziye, Türk Hava Yolları ve HAVAŞ ortaklığıyla kurulan TGS Yer Hizmetleri AŞ’in Ankara Esenboğa Havalimanında görev yapan personelleri tarafından fidan dikildi. Anneler Günü nedeniyle gerçekleştirilen fidan dikimine Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden, TGS Yer Hizmetleri AŞ İstasyon Baş Müdürü Osman Ezandemir, Park ve Bahçeler Müdürü Bahri Şahin, TGS Yer Hizmetleri AŞ’nin birim şefleri ve çok sayıda çalışan katıldı.
TGS Hatıra Ormanı ile Çubuk’a kazandırılan yeşil alanda TGS çalışanları bin fidan dikti. TGS Yer Hizmetleri A. Ş İstasyon Baş Müdürü Osman Ezandemir, yaptığı açıklamada, ülkenin doğal mirasının korunmasına destek sağlamak amacıyla projeyi hayata geçirdiklerini ifade ederek, şöyle dedi:
“Yeşil Havaalanı projesi kapsamında çalışanlarımızın ve çevremizin zarar görmemesi için bataryalı traktörler kullanıyoruz. Bu kapsamda yeşil alanın artırılmasına da katkı sağlamak istedik. Sağ olsun Çubuk Belediye Başkanımıza bu konuyu ilettiğimizde bize yardımcı olacağını ve her türlü desteği vereceğini söyledi. Anneler gününe de programı denk getirdik ve iki önemli günü birlikte kutlamış olduk. Ben buradan tüm Annelerin Anneler gününü de kutluyorum. ”
TGS şirketinin kendilerinden ağaç dikmek için yer talep ettiğinde sevindiğini ifade eden Başkan Özden, ağaç dikmek isteyen herkese kapılarının açık olduğunu ve belediye olarak her türlü desteği vermeye açık olduklarını kaydetti. İlçede göreve geldikleri günden bu güne kadar ağaçlandırmaya ayrı bir önem gösterdiklerini vurgulayan Başkan Özden, sözlerine şöyle devam etti:
“TGS şirketinin bizden bir yer talebi olmuştu, kendileri ağaç dikeceklerini söylemişti. Esenboğa Havaalanı bilindiği gibi ilçemiz sınırları içerisinde bulunmaktadır. İlçemiz adına önemli bir program yapılmaktadır. Ayrıca Anneler gününde çalışan annelerin ve çocuklarının birlikte fidan dikmelerini çok anlamlı buluyorum. Yeniden Yeşil Çubuk için önemli bir program. İlçe semalarından uçakların yeşil ve ormanlık alan üzerinden havaalanına inmesi de çok önemli. Bende buradan tüm annelerimizin anneler gününü kutluyorum”
Konuşmaların ardından eşleri ve çocukları ile birlikte gelen TGS çalışanları, Park ve Bahçeler Müdürlüğü personelinin nezaretinde fidanları toprakla buluşturdu. Başkan Özden ve TGS Yer Hizmetleri AŞ İstasyon Baş Müdürü Ezandemir de çalışanlarla birlikte fidan dikerek, birlikte hatıra fotoğrafı çektirdiler. Fidanların dikilmesinin ardından kurulan çadırlarda çalışanlara gözleme, ayran ve Çubuk turşusu ikram edildi.

HABERE YORUM YAP

HABERE YAPILAN YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.