• mufitonbasi@gmail.com
  • 0530 052 84 88

HABER DETAYI

19 Temmuz 2011 16:58

Ülkü Ocağından Silvan Açıklaması

Ülkü Ocağından Silvan Açıklaması

Ankara Ülkü Ocakları Başkanı Necmi Yıldırım, biri Çubuk’tan şehit olan askerlerimizle ilgili bir basın açıklaması yaptı.

Diyarbakır’ın Silvan İlçesi kırsalında PKK terör örgütünün kurduğu kahpe pusu sonucunda 13 vatan evladının şehadet şerbeti içmesi; 7 kahraman Mehmetçiğin de yaralanması, bir kor olup aziz Türk milletinin yüreğini dağlamıştır.

Yüce dinimizce çok mukaddes bir makama erişen şehitlerimize Cenab-ı Hakk’tan rahmet; şehitlerimizin kederli ailelerine ve aziz milletimize başsağlığı diliyor; yaralı askerlerimizin bir an önce sağlıklarına kavuşmalarını temenni ediyorum.

Necip milletimizi derin bir kedere boğan bu kara haberin alınmasından sonra, sadece şehit askerlerimizin ailelerinin evlerine değil, cennet vatanımızın her köşesindeki ocaklara ateş düşmüştür. Aziz milletimiz Hakk’a yürüyen genç fidanların her birini kendi evladı bilip bağrına basmış, arkasında kalanlarını kutsal bir emanet bilip yüreğinde yaşatmaya ant içmiştir.

13 yiğit, 13 candan birisini de bugün Çubuk’ta kara toprağın bağrına vereceğiz. Biz biliyoruz ki bu vatan, yurdu yaşatmak için can veren, ihanete göğsünü korkusuzca siper edenlerindir. Şehidimiz Aykut Delimehmetoğlu ve niceleri de al bayrak altında hür yaşamamız için kendini feda etmiş, kutlu şehitler kervanına katılmışlardır.

Değerli medya mensupları;

Ülkemiz; bölücü mihrakların gemi her gün biraz daha azıya aldığı, etnik Kürt milliyetçiliğinin siyasî temsilcilerinin devleti tehdit ettiği, terör örgütü PKK’nın sokak ortasında askerlerimizi şehit ettiği, yol kesip adam kaçırdığı ve kanlı pusuların yürekleri yaktığı karanlık bir dönemden geçmektedir.

Türk milliyetçileri olarak kaygıyla takip ettiğimiz bu vahim süreci yaşamamızın şüphesiz ki en büyük sorumlusu, yaklaşık 9 yıldır ülkemizi tek başına yöneten AKP hükümetleridir.

AKP, tek başına iktidarda olduğu bu 9 yılda, terörle mücadeleyi akamete uğratacak birçok uygulamanın aktörü olmuş, PKK açılımıyla, ayrılıkçı ve bölücü söylemler meşrulaştırılmış, devlet nezdinde muteber hale getirilmiştir. Bu karanlık dönemde İmralı ve Kandil, adeta siyasî merkezler olarak öne çıkmış; bebek katili ve diğer eli kanlı caniler siyasî birer aktör haline gelmiş; Mehmetçiğin temiz kanı pahasına yapılan pazarlıkların tarafı yapılmışlardır.

Sayın Başbakanın ve AKP iktidarının bu gafil tutumları sebebiyle, bölücü terör palazlanmış, cesaret bulmuş ve pervasızlaşmış; kahraman vatan evlatlarını acımasızca katletmeye girişmiştir.

Ancak Türk milletinin sabrı artık tükenmiştir. Gencecik fidanları, hayatlarının baharında toprağa vermeye artık yürekler dayanmamaktadır.

Buradan AKP’yi ve Sayın Başbakan’ı uyarıyoruz: Gaflet uykularınızdan derhal uyanınız. Sonu bölünmeye varacak olan bu ihanet sürecini durdurunuz.

Bebek katiliyle yaptığınız ve artık alenileşen pazarlıklara son veriniz.

Kürt açılımı denilen soytarılıktan vazgeçiniz.

AKP Hükümeti, terörle ve teröristle müzakere yerine bir an önce devletin tüm imkânlarını seferber ederek yüksek bir kararlılık ve azimle mücadeleye başlamazsa, dökülen şehit kanlarının hesabını bu aziz millet kendilerinden soracaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle bir kez daha şehitlerimizin kederli ailelerine ve aziz Türk milletine başsağlığı diliyor, yaralı askerlerimizin bir an önce sağlıklarına kavuşmalarını bu mübarek günlerde Cenab-ı Mevla’dan niyaz ediyorum.

HABERE YORUM YAP

HABERE YAPILAN YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.