• mufitonbasi@gmail.com
  • 0530 052 84 88

HABER DETAYI

15 Mayıs 2011 11:41

Yazıcı: “İçimizden Milletvekili İstiyoruz”

Yazıcı: “İçimizden Milletvekili İstiyoruz”

 BBP Çubuk İlçe Başkanı Mahmut Yazıcı, sabah kahvaltısın da yerel basın temsilcileri ile bir araya geldi.

Çubuk ilçe parti binasında yapılan toplantıya  BBP Ankara 2. Bölge milletvekili İsa Kaplan ve ilçe yöneticileri katıldı.

 Yapılan toplantıda yeni İlçe yöneticileri ile Ankara 2. Bölge Milletvekili adaylarını  tanıtan başkan Yazıcı genel ve yerel siyaset ile seçim beyannamelerini ve Çubuk’un sorunlarını masaya yatırdı. Basın mensuplarının sorularını cevaplandırdı.

           İTHAL ADAY GETİRMEDİK

      BBP milletvekili adaylarını tanıtan Yazıcı; “Biz başka partiler gibi ithal milletvekili adayları getirmedik. Ankara 2. bölge milletvekillerimizin hepsi Ankara’mızın yetiştirdiği değerli insanlar. İsa Kaplan ‘da Çubuk’ta yaşayan şehit babası adayımız. Kendisi ile şu pazarlığı yaptık. Seçildiği takdirde Çubuk’ta oturacağının garantisini aldık. Biz parti olarak kendi içimizden milletvekili istiyoruz. Her gelen milletvekili  adayı ben sizin adayınızım diyor. Fakat seçildiklerinde korumalarından yanlarına yaklaşamıyoruz. Meclise gittiğimizde kendileri ile görüşemiyoruz. Onun için İsa beyi buradan milletvekili adayı gösterdik” dedi.

 Parti projelerinden bahseden başkan Yazıcı, “İktidarın Çılgın projesi varsa bizimde  Akıllı Projemiz Fırat İle Kızılırmak’ın  birleştirilmesi projesi var. Bu proje ile Türkiye yabancı ülkelere muhtaç olmaktan kurtulacaktır. Asker ailelerine asgari ücret tutarında yardım projemizde partimizin en önemli projelerindendir. Bunun kaynağını soruyorlar. Bunun kaynağı  da hazır. Kaynağı seçim yardımı olarak partilere verilen yardımı kesip bu ailelere  vereceğiz. İdam cezasını da parti olarak savunuyoruz. Ahlaki Terör, Ekonomik Terör ve Ülkeyi bölmek isteyenlere karşı idam cezasının konulması partimizin projesidir” diye konuştu.

Üniversite sınavlarını da eleştiren Başkan Yazıcı, “Bu sınavlarda büyük haksızlık yapılmıştır. Birçok ailenin çocuğu mağdur olmuştur. Benim çocuğum da bu mağdurlardan biridir. YÖK’ün kaldırılarak daha adaletli ve işleyen sistemin getirilmesi gerekmektedir” dedi.

HABERE YORUM YAP

HABERE YAPILAN YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.