• mufitonbasi@gmail.com
  • 0530 052 84 88

HABER DETAYI

27 Temmuz 2016 20:29

Yeni Mekan ve Lezzet Açılışa Davetlisiniz

Yeni Mekan ve Lezzet Açılışa Davetlisiniz

Yesil cubuk cigercisi Park izgaraYeşil Çubuk Ciğercisi Park Izgaranın Açılışına Davetlisiniz.

Çubuk Belediyesi’ne ait Yeşil Çubuk Gıda Temizlik İnşaat A.Ş. bünyesinde faaliyet gösteren Yeşil Çubuk Ciğercisi Park Izgara Cafe ve Restaurant’ın açılışı yapılacak.

Belediyeye ait Yeşil Çubuk Gıda Temizlik İnşaat A.Ş. adlı şirket tarafından işletilen kafeterya Yeşil Çubuk Parkı’nda açılıyor. Halkın kullanımına uygun bir dinlence tesisi olması amacıyla Barbaros Mahallesi’nde bulunan Yeşil Çubuk Parkı’nda daha önceden hayvanat bahçesi olarak kullanılan alanda yapılan Restaurant’ın açılışının yapılacağını söyleyen Yeşil Çubuk Gıda Temizlik İnşaat A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Acıelma, 28.07.2016 Perşembe günü saat 12.00’de düzenlenecek açılış programıyla halkın hizmetine sunacaklarını belirtti.

Restauranın yaklaşık 300 metrekare alan üzerinde 100 kişilik kapasiteye sahip olduğunu anlatan Acıelma, “Şirketimiz tarafından açılan, cafe ve restaurant bir çok işletmeye öncü olurken, vatandaşlarımızın aileleriyle gönül rahatlığıyla gidebileceği bir mekan oldu. Başta ciğer olmak üzere ızgara çeşitleriyle ilçe halkımıza hizmet verecek. Açılış 28 Temmuz 2016 tarihinde Saat 12.00’de Yeşil Çubuk Park İçi’nde gerçekleşecektir. Açılışımıza tüm ilçe halkımız davetlidir.

Acıelma, restoranın ilçe turizmine önemli bir katkı sağlaması bekleniyor. 

HABERE YORUM YAP

HABERE YAPILAN YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.