• mufitonbasi@gmail.com
  • 0530 052 84 88

HABER DETAYI

30 Ocak 2009 22:40

YIL – DER, Açıkladı

Derneğin kuruluşundan bugüne kadar tüm siyasi partilere, bürokrasiye, sivil toplum kuruluşlarına ayırım yapmadan aynı mesafede olduklarını vurgulayan YIL-DER Başkanı Ercan Arslan, dernek olarak tek amaçlarının ilçeye ve ilçe halkına hizmet etmek olduğunu belirtti. Çubuk ilçesinde bulunan 13 köyün birlikte oluşturduğu YIL-DER’in yapmış olduğu sosyal yardımlaşma ve dayanışma faaliyetleri ile ilçeye artı değer kattığının altını çizen Arslan, başta üyelerinin olmak üzere ilçe halkının teveccühünü kazanarak takdir gördüğün ifade etti.

”ÜYELERİMİZİN ARKASINDAYIZ”

Hangi siyasi partiden aday olursa olsun tüm üyelerinin arkasında olduklarını ifade eden Arslan, ancak YIL-DER olarak hiç kimseyi hiçbir partiden aday olarak çıkarmadıklarının altını çizdi. Arslan sözlerine şöyle devam etti:” İlçemize hizmet edecek, siyasete sıcak bakan, vizyon ve misyon sahibi, halka siyasi kulvarda katkı sağlayacağına inandığımız üyelerimize dur demeyiz. Şu veya bu parti ayırt etmeden, biz ancak yoluna devam etmesi için siyasi taraf olmadan üyelerimize destek oluruz. YIL-DER her zaman olduğu gibi seçimlerde de ilçede birlik ve beraberliğin, dayanışmanın, kaynaşmanın ve yardımlaşmanın adresi olacaktır”

”BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARINI ÜYELERİMİZE TANITIYORUZ”

Muhtelif gün ve tarihlerde düzenledikleri istişare toplantıları ile belediye başkan adaylarını üyelerine tanıttıklarını belirten Arslan, toplantılarda tüm siyasi partilere eşit mesafede, taraf olmadan, şeffaf ve saydam olduklarını vurguladı. Arslan:”Buna bugüne kadar istişare toplantılarımıza katılan üyelerimiz gibi davetlerimize katılarak bizleri onurlandıran tüm siyesi parti ilçe başkanları ve belediye başkan adayları şahit olmuştur” dedi

HABERE YORUM YAP

HABERE YAPILAN YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.